Buitenschoolse opvang in Den Haag

Net als thuis

Een vertrouwde omgeving

Persoonlijk

Individuele aandacht

Creatief

Spelenderwijs leren

l

070 2114400

Bel voor meer informatie

Buitenschoolse opvang voor grotere kinderen

Het gaat u misschien veel te snel, maar er komt een moment dat uw kind oud genoeg is om naar de basisschool te gaan. Spannend! Hoe heerlijk is het als kinderen na school hun energie kwijt kunnen en kunnen ontspannen en spelen met leeftijdsgenootjes? Bij Kinderdagverblijf Den Haag bieden wij kinderen van 4 t/m 12 jaar de ruimte om te doen waar ze zin in hebben. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen tussen leeftijdsgenoten. De groep is daarom verdeeld in twee groepen: Suikertuin (4 -6 jaar) en Felis (7 -12 jaar).

Tijdens schoolweken halen wij uw kind(eren) van school op en gaan wij met zijn allen naar onze buitenschoolse opvang in Den Haag centrum. Bij binnenkomst lunchen we eerst met de hele groep, voordat wij aan de activiteiten beginnen.

Kinderdagverblijf Den Haag biedt buitenschoolse opvang van maandag tot en met vrijdag, tussen einde schooltijd en 18.00 uur. In de vakantieweken zijn wij beschikbaar tussen 7.00 en 18.00 uur. Ook tijdens marge- of studiedagen van de scholen met wie wij samenwerken zijn wij geopend. In overleg kunt bij ons ook terecht voor voorschoolse opvang.

buitenschoolse opvang
buitenschoolse opvang

Naschoolse activiteiten

Relaxen na schooltijd of juist actief bezig zijn? Bij Kinderdagverblijf Den Haag kan het allebei! Onze ruimtes zijn huiselijk ingericht. Zo staan er comfortabele banken en kamerplanten om de kinderen het gevoel te geven dat ze thuis zijn en zichzelf kunnen zijn. Ook plannen wij elke dag uitdagende activiteiten waar kinderen aan mee kunnen doen. Kinderen moeten zich vrij voelen om op onderzoek te gaan, dat zit immers in hun aard. Daarom hanteren wij een opendeurenbeleid. Op onze buitenschoolse opvang beschikken wij over verschillende ruimten. Spelen in een andere ruimte geeft kinderen de gelegenheid om hun wereld te vergroten. Zij zijn daarom vrij om te spelen in de andere ruimten van de buitenschoolse opvang, dit gaat echter wel in overleg met onze medewerkers. Kinderen kunnen op deze manier meedoen aan verschillende activiteiten, zich aansluiten bij een ander groepje of even met een broertje of zusje spelen.

Activiteiten

Kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij willen deelnemen. De activiteiten zijn divers en afgestemd op de leeftijd en wensen van de kinderen. Wij zorgen ervoor dat er altijd allerlei leuke dingen te doen zijn. Zo gaan we een keer per maand koken of een cake bakken en zijn er dansworkshops. We gaan regelmatig naar de speeltuin, het park of het bos. Kinderdagverblijf Den Haag organiseert ook jaarlijks terugkerende evenementen, zoals het zomerfeest en fundraising.

Huiswerkbegeleiding

Heeft de docent van uw kind aangegeven dat hij of zij meer aandacht moet besteden aan een bepaald vak? Of heeft uw kind moeite met sommige opdrachten van school? Mocht u er behoefte aan hebben, dan treden wij ook op als huiswerkbegeleider.

Een huiselijk en kleinschalig kinderdagverblijf?

Bij Kinderdagverblijf Den Haag kan uw kind in een vertrouwde omgeving met leeftijdsgenootjes spelen. Kom langs voor een rondleiding! Wij zijn gevestigd in Den Haag Zuid (West).