Buitenschoolse opvang in Den Haag

Net als thuis

Een vertrouwde omgeving

Persoonlijk

Individuele aandacht

Creatief

Spelenderwijs leren

l

070 2114400

Bel voor meer informatie

Buitenschoolse opvang voor grotere kinderen

Het gaat u misschien veel te snel, maar er komt een moment dat uw kind oud genoeg is om naar de basisschool te gaan. Spannend! Hoe heerlijk is het als kinderen na school hun energie kwijt kunnen en kunnen ontspannen en spelen met leeftijdsgenootjes? Bij Kinderdagverblijf Den Haag bieden wij kinderen van 4 t/m 12 jaar de ruimte om te doen waar ze zin in hebben. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen tussen leeftijdsgenoten. Op dit moment hebben wij één groep (Felis) van 4 t/m 12 jaar. Wanneer deze groep groter wordt, verdelen we deze in twee groepen: Suikertuin (4 -6 jaar) en Felis (7 -12 jaar).

Tijdens schoolweken halen wij uw kind(eren) van school op en gaan wij met zijn allen naar onze buitenschoolse opvang in Den Haag Zuid (west). Bij binnenkomst lunchen we eerst met de hele groep, voordat wij aan de activiteiten beginnen.

Kinderdagverblijf Den Haag biedt buitenschoolse opvang van maandag tot en met vrijdag, tussen einde schooltijd en 18.00 uur. In de vakantieweken zijn wij beschikbaar tussen 7.00 en 18.00 uur. Ook tijdens marge- of studiedagen van de scholen met wie wij samenwerken zijn wij geopend. In overleg kunt bij ons ook terecht voor voorschoolse opvang.

buitenschoolse opvang
buitenschoolse opvang

Naschoolse activiteiten

Relaxen na schooltijd of juist actief bezig zijn? Bij Kinderdagverblijf Den Haag kan het allebei! Onze ruimtes zijn huiselijk ingericht. Zo staan er comfortabele banken en kamerplanten om de kinderen het gevoel te geven dat ze thuis zijn en zichzelf kunnen zijn. De BSO is een plek waar de kinderen, na een lange vermoeiende dag op school, kunnen komen ontspannen en lekker vrij kunnen zijn.

Na schooltijd krijgen de kinderen wat te drinken met daarbij iets te eten. Ook hier bieden wij diversiteit. Denk aan vers gemaakte pannenkoeken, een lekkere tosti of een broodje gezond. Het zelfstandig opmaken van hun eigen bord en het daarna opruimen wordt op de BSO veelal gestimuleerd.

Activiteiten

Kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij willen deelnemen. De activiteiten zijn divers en afgestemd op de leeftijd en wensen van de kinderen. Wij zorgen ervoor dat er altijd allerlei leuke dingen te doen zijn. Zo kunnen ze spelletjes met elkaar spelen, knutselen, tekenen, verven, in de huishoek, constructiehoek, met de voetbaltafel en op de bank relaxen en een boek lezen.

Tijdens de viering van bepaalde feestdagen zoals Pasen, valentijnsdag of Kerst passen wij onze activiteiten aan het thema aan. Ook maken we het dan extra speciaal met bijvoorbeeld Caribische hapjes en andere lekkernijen.

De Caribische Keuken

Kids en Co hecht bijzonder veel waarde aan gezonde voeding. Wij zorgen ervoor dat kinderen kennismaken met verschillende smaken.

Hierbij letten wij op dat er dagelijks een samenstelling wordt gemaakt van de belangrijke voedingsstoffen uit de schijf van 5.

  • Groenten en fruit
  • Vis, vlees, peulvruchten, ei, zuivel en noten
  • Smeerbare vetten en bak en braadproducten
  • Brood, graanproducten en aardappelen
  • Dranken

Huiswerkbegeleiding

Heeft de docent van uw kind aangegeven dat hij of zij meer aandacht moet besteden aan een bepaald vak? Of heeft uw kind moeite met sommige opdrachten van school? Dan besteden wij hier aandacht aan.

 

 

Wij werken met het bekende “Squla”-platform. Zo bieden wij kinderen de mogelijkheid om spelenderwijs te oefenen met de vakken van de basisschool. Wij zorgen er echter altijd voor dat de kinderen hierin ontspannen bezig zijn. Veiligheid en een huislijke sfeer blijven voorop staan.

Voor meer informatie over Squla kunt u hun website bekijken.

Een huiselijk en kleinschalig kinderdagverblijf?

Bij Kinderdagverblijf Den Haag kan uw kind in een vertrouwde omgeving met leeftijdsgenootjes spelen. Kom langs voor een rondleiding! Wij zijn gevestigd in Den Haag Zuid (West).

Terugbellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.