Over

Net als thuis

Een vertrouwde omgeving

Persoonlijk

Individuele aandacht

Creatief

Spelenderwijs leren

l

070 2114400

Bel voor meer informatie

Van gastouderopvang naar kinderdagverblijf

Kids & Co Child Care begon in 2007 als een gastouderopvang. Wij vingen zoveel kinderen op, dat wij in 2008 uitgroeiden tot een echte kinderopvang. In 2015 nam Diveanne Hasselmeijer het bedrijf over en tot op heden is zij het gezicht achter Kids & Co Child Care, ook wel bekend als Kinderdagverblijf Den Haag.

Kinderdagverblijf Den Haag is kleinschalig. Hier kiezen wij bewust voor, omdat we op die manier voldoende individuele aandacht aan de kinderen kunnen schenken. Kinderen zien bekende gezichten en voelen zich thuis in onze huiselijke omgeving. Wij werken met een maximaal aantal kinderen in een groep, zodat wij de opvang goed kunnen overzien. Met u en uw kind hebben wij het liefst een-op-een contact. Zo leren wij u en uw kind goed kennen en kunnen wij op de best mogelijke manier voor uw kind zorgen.

Onze medewerkers

Omdat wij de veiligheid van uw kind willen garanderen, vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers de juiste diploma’s en certificaten op zak hebben. Zo werken er bij Kinderdagverblijf Den Haag enkel gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Iedereen heeft een EHBO diploma en enkelen beschikken tevens over een BHV certificaat.

 

Inspectierapporten

Kinderdagverblijf Den Haag staat ingeschreven in het LRKP (Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen). Elk jaar komt de GGD namens de gemeente onverwachts langs om te bepalen of wij als kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang voldoen aan de eisen, bijvoorbeeld met betrekking tot veiligheid. De inspectierapporten die voortkomen uit deze controle kunt u online terugvinden.

Bekijk hier de meest recente rapporten:
Kinderdagverblijf Den Haag

"U en uw kind een vertrouwd gevoel geven is onze kracht."

– Diveanne Hasselmeijer, eigenaar van Kids & Co Child Care

Over Kinderdagverblijf Den Haag:

R

Persoonlijke aandacht staat voorop

R

Klein en vertrouwd

R

Huiselijke omgeving

R

Liefdevol

R

Geen wachtlijsten

R

Gediplomeerd en gecertificeerd personeel

R

Gevarieerde en uitdagende activiteiten voor de kinderen

Een huiselijk en kleinschalig kinderdagverblijf?

Bij Kinderdagverblijf Den Haag kan uw kind in een vertrouwde omgeving met leeftijdsgenootjes spelen. Kom langs voor een rondleiding! Wij zijn gevestigd in Den Haag Zuid (West).