Dagopvang voor baby of peuter in Den Haag

Net als thuis

Een vertrouwde omgeving

Persoonlijk

Individuele aandacht

Creatief

Spelenderwijs leren

l

070 2114400

Bel voor meer informatie

Dagopvang voor de allerkleinsten

Elke werkdag staat Kinderdagverblijf Den Haag vanaf 07.00 uur klaar om uw baby of peuter met een warm welkom te ontvangen. We beginnen met het dagprogramma. Het programma varieert elke dag, zo doen de kinderen tussendoor verschillende activiteiten. De tijdstippen van verschonen en eten zijn elke dag hetzelfde.

De dagopvang is beschikbaar voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Er is een babygroep (0 – 2 jaar) en een peutergroep (2 – 4 jaar). De groep is opgesplitst, zodat de kinderen met leeftijdsgenoten kunnen groeien en leren. Aan de hand van het voorschoolse educatieprogramma Uk & Puk doen wij activiteiten met de baby’s en peuters. Uk & Puk stimuleert de ontwikkeling van kinderen door actief bezig te zijn en te spelen. Handpop Puk is onderdeel van het programma, hij neemt de kinderen mee op ontdekking en zo leren zij stap voor stap. Naast spellen genaamd ‘Wie ben ik?’ en ‘Waar is mijn gezicht?’, komt ook een zindelijkheidstraining aan de orde. Kortom, uw kind leert op spelenderwijs zichzelf en de omgeving kennen.

dagopvang
dagopvang

Weekprogramma

De kinderen doen elke dag verschillende activiteiten. We beginnen de week met een kringgesprek, zodat de kinderen met elkaar kunnen praten en leren om naar elkaar te luisteren. Op dinsdag doen we het ontdekkingsspel en op woensdag maken we lekker eten, zoals cake, pizza of pannenkoeken met een gezicht erop. De kinderen leren op deze manier om met hun handen en met voeding te werken. We knutselen de mooiste dingen op donderdag, want dan is het knutseldag. En om de week af te sluiten, mag iedereen op vrijdag een knuffeltje van thuis meenemen. Kortom, bij Kinderdagverblijf Den Haag is geen dag hetzelfde en de kinderen hebben plezier in de activiteiten die we met zijn allen doen.

Voor de baby’s op de babygroep worden het fruithapje en het groentehapje dagelijks vers bereid door de pm’er. Voor de allerkleinsten die net beginnen met de eerste hap moet je dan denken aan een vers gekookte wortel, pompoen, broccoli, bloemkool e.d. Dit wordt vers gekookt en dan gepureerd tot een gladde puree. Naarmate ze groeien wordt dit uitgebreid met aardappels. Zowel zoete als iets kruimige aardappels samen met een groentesoort en gecombineerd met ei, vis of vlees. Natuurlijk houden wij hierin rekening met de kinderen die bepaalde levensmiddelen niet mogen eten door hun specifieke geloofsovertuiging. Ook houden wij rekening met bepaalde allergieën.

De kinderen eten elke dag wat anders om de diversiteit aan voeding binnen te krijgen die ze nodig hebben.

Een huiselijk en kleinschalig kinderdagverblijf?

Bij Kinderdagverblijf Den Haag kan uw kind in een vertrouwde omgeving met leeftijdsgenootjes spelen. Kom langs voor een rondleiding! Wij zijn gevestigd in Den Haag Zuid (West).

Zoekt u dagopvang voor uw kind(eren)?

Kinderdagverblijf Den Haag is er voor de allerkleinsten! Neem contact op voor meer informatie of kom langs voor een rondleiding op de dagopvang in Den Haag Zuid (West).

Terugbellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.